سفارش تبلیغ
صبا ویژن



خلاصه ای از بیانات رهبری در نماز جمعه هجدهم رمضان - شماره سیزده






درباره نویسنده
خلاصه ای از بیانات رهبری در نماز جمعه هجدهم رمضان - شماره سیزده
مدیر وبلاگ : دوره سیزده[9]
نویسندگان وبلاگ :
سید رضی شاهمرادی (@)[1]


این وبلاگ رسما به فرد فرد بچه های دوره سیزده دبیرستان مفید دو تهران تعلق دارد و قرار است محلی باشد برای پی گیری و بحث در مسائل سیاسی چرا که این موضوع از نظر تعدادی از دوستان مهم ارزیابی شده. البته این به آن معنی نیست که جایی برای مطالب دیگر وجود ندارد! در کل این وبلاگ مکانی برای هر مطلبی است خارج از مسائل دوره و البته با در نظر گرفتن ادب و احترام و هر آنچه شرع و عرف بر آن حکم می کنند... :: فعلا برای ثبت مطالب، متن خود را برای من ای میل کنید...
تماس با نویسنده


عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
خلاصه ای از بیانات رهبری در نماز جمعه هجدهم رمضان - شماره سیزده


لوگوی دوستان

وبلاگ فارسی

آمار بازدید
بازدید کل :11349
بازدید امروز : 8
 RSS 

سلام.

مهم ترین رویداد هفته ی گذشته، بیانات مقام معظم رهبری بود که در نماز جمعه ی تهران ایراد فرمودند.

قسمتی از متن بیانات رو که به نظر مهم می رسید گذاشتم. از همه خواهش می کنم حوصله کنند و اگر هم در نماز بوده اند یک بار دیگر متن زیر رو بخونند. ق.ل می دم از شش-هفت دقیقه بیشتر نشه.

ایشان در این قسمت از صحبت هاشون به مسائل مهم و مورد بحث اخیر در جامعه پرداختند. خلاصه ی تیتر وارش رو میشه اینطور نوشت:

1- وحدت کلمه و دوری از التهاب آفرینی در جامعه از سوی نخبگان خودی
2- نا رضایتی مردم از جدل های بی مورد سیاسی و مانور بیش از حد احزاب به مسائل کم ارزش
3- صحبت اخیر اقای مشایی و غلط بودن آن از نگاه ایشان
4- موضع مردم و نظام در مورد مسئله ی اسرائیل
5- دوری از قضاوت های نا عادلانه و جناحی در مورد کار های دولت
6- دوری و برائت از بی انصافی در آراء و نظرات نخبگان سیاسی و مردم و محکوم کردن جو بی انصافی ایجاد شده در جامعه
7- لزوم طرح مسائل مهم در محافل کارشناسانه

..................................................................

بخشی از متن بیانات

..................................................................

آنچه که من، امروز براى کشورمان مثل گذشته از همه چیز لازمتر میدانم، وحدت کلمه‏ى آحاد ملت و وحدت کلمه‏ى نخبگان و مسئولان در مبانى اصولى است. یکى از چیزهائى که براى کشور ما حقیقتاً مهم است این است که مردم احساس امنیت سیاسى و روانى بکنند؛ فضاى روانى جامعه دچار التهاب نباشد. سعى میکنند التهاب‏آفرینى کنند؛ این هست. این، جزو سیاستهاى مخالفان نظام جمهورى اسلامى است. البته خود ما هم گاهى اوقات، نادانسته این التهابها را افزایش میدهیم. من توصیه میخواهم بکنم - حالا مردم عزیز ما بحمداللَّه از بسیارى از کارهائى که در این زمینه انسان مشاهده میکند، برکنارند. مردم نگاه میکنند به بعضى از گفتگوها و بگومگوهاى بیجا و بیمورد که گاهى در بین نخبگان سیاسى مشاهده میشود؛ نگاه مردم نگاه رضایتمندانه نیست. این را ما از مراجعات مردم بخوبى میفهمیم - و حالا دو سه مسئله‏ى کوچک و کم‏اهمیتى را که وجود دارد و سعى میشود که از اینها براى التهاب استفاده شود، عرض میکنم، براى اینکه درِ گفتگوها بسته بشود.

 یک نفر پیدا میشود درباره‏ى مردمى که در اسرائیل زندگى میکنند، اظهار نظرى میکند. البته این اظهار نظر، اظهار نظر غلطى است. اینى که گفته شود ما با مردم اسرائیل هم مثل مردم دیگر دنیا دوستیم! این حرف درستى نیست؛ حرف غیرمنطقى‏اى است. مگر مردم اسرائیل کى‏هایند؟ همان کسانى هستند که غصب خانه، غصب سرزمین، غصب مزرعه، غصب تجارت به وسیله‏ى همین‏ها دارد انجام میگیرد. سیاهىِ لشگرِ عناصر صهیونیسم، همین‏هایند. نمیشود ملت مسلمان نسبت به افرادى که اینجور عامل دست دشمنان اساسى دنیاى اسلام هستند، بى‏تفاوت باشد. نه، ما با یهودى‏ها هیچ مشکلى نداریم، با مسیحى‏ها هیچ مشکلى نداریم، با اصحاب ادیان در دنیا هیچ مشکلى نداریم؛ اما با غاصبان سرزمین فلسطین چرا؛ مشکل داریم. غاصب هم فقط رژیم صهیونیستى نیست. این موضع نظام است، این موضع انقلاب است، موضع مردم است. حالا کسى حرف اشتباهى میزند، عکس‏العملهائى هم در مقابل آن نشان داده میشود. خوب، مسئله را باید تمام کرد. این که یک روز یک نفر از این طرف بگوید، یکى از آن طرف بگوید، یکى اینجور استدلال کند، یکى از آن طرف حرف بزند، درست نیست. این التهاب‏آفرینى است. حرفى بود، گفته شد و اشتباه بود و تمام. موضع دولت جمهورى اسلامى هم این نیست. این با کشورهاى دیگر فرق میکند که مردمش روى سرزمین غصبى‏اى ننشستند. شهرکهاى یهودى‏نشین، امروز به وسیله‏ى همین مردمى که گفته میشود مردم اسرائیل هستند و به وسیله‏ى همین‏ها پر شده؛ همین‏هایند که دولت جعلى صهیونیست، اینها را مسلح کرده است علیه مردم مسلمان فلسطینى، که فلسطینى‏ها جرأت نکنند نزدیک این شهرکها بشوند. خوب، این حرف خطائى بود، حرف درستى نبود. این را نباید وسیله‏ى التهاب قرار داد. من خواهش میکنم از همه، اینجور مسائل کوچک و مسائل جزئى را - حرفى که بر زبان کسى جارى میشود؛ مطلبى گفته میشود - وسیله‏اى قرار ندهند براى اینکه مدتى جریان‏سازى و مسئله‏آفرینى در سرتاسر کشور بشود؛ یک عده مخالف، یک عده موافق، سر قضیه‏اى پوچ. موضع نظام هم معلوم است. تمام شد.

 یک چیز دیگرى که این روزها انسان مشاهده میکند - که این را هم میخواهم بخصوص از نخبگان خواهش کنم که توجه کنند - قضاوتهاى درباره‏ى مسائل دولت و کارهاى دولت است. البته این از آثار نزدیک شدن به دوره‏ى انتخابات است؛ با اینکه خیلى هم نزدیک نیست و ما حدود نه ماه هنوز تا انتخابات فاصله داریم، اما خاصیت انتخابات این است که عناصر، فعال میشوند؛ حرف میزنند. خوب، حرف بزنند. حالا در باب انتخابات حرفهاى گفتنىِ متعددى هست که ان‏شاءاللَّه در وقت خودش، در فرصت مناسب خودش، آنها را به ملت عزیزمان عرض خواهیم کرد؛ حالا هنوز زود است. لیکن انسان احساس میکند که در بین آنچه که امروز گفته میشود، بى‏انصافى‏هائى صورت میگیرد. اگر کسى براى آینده‏ى کشور، براى حل آنچه که معضلات کشور مینامند، برنامه‏اى دارد، حرفى دارد، آن حرف را بیان کند. اگر چنانچه میتواند راه حلى براى مشکلاتى که وجود دارد - حالا مثلاً مشکل گرانى یا تورم - پیدا کند، آن راه حل را بگویند. تخریب کردن مسئولین، تخریب کردن دولت، هیچ مصلحت نیست و جزو کارهاى صحیح اسلامى نیست. البته در بعضى از جاهاى دیگر؛ در بعضى از کشورهاى دنیا به نام دمکراسى، به نام آزادى، آبروهائى را از بین میبرند، اشخاصى را به لجن میکشند؛ اینها کارهاى اسلامى نیست، اینها کارهاى آنهاست؛ مثل خیلى از کارهاى دیگرشان. آنچه که در زمینه‏ى مسائل اقتصادى یا غیر اقتصادى گفته میشود، در درجه‏ى اول باید در محافل کارشناسى گفته شود، نه در منبرها و تریبونهاى عمومى. انسان گاهى اوقات مى‏بیند چیزهائى میگویند که بى‏انصافى میشود. نباید اخلاق نکوهیده‏ى بى‏انصافى در جامعه‏ى ما رواج پیدا کند؛ ما نباید دچار بى‏انصافى بشویم؛ بخصوص نخبگان، بخصوص نخبگان، نگاه کنند، منصفانه حرف بزنند. ما عرض کرده‏ایم که تخریب درست نیست. نه آن کسانى که طرفدار یک شخصى یا یک گروهى هستند، نه آن کسانى که مخالف آن شخص یا آن گروه هستند، مقابله‏ى آنها با یکدیگر هیچ لزومى ندارد که به صورت تخریب باشد؛ هیچ لازم نیست؛ منطقى حرف بزنند، انتقادى دارند، انتقاد کنند. خدا را شکر میکنیم که فضاى کشور ما بر اثر نظام اسلامى، فضاى آزادى است؛ فضاى بازى است؛ مردم فرصت دارند، میتوانند حرفشان را بزنند، نخبگان هم میتوانند حرف بزنند. مردم هم استماع میکنند، میشنوند و حرفها را با یکدیگر مقایسه میکنند و آنچه که به نظرشان حق است، میپذیرند و قبول میکنند.

 من نگرانى‏ام از این نیست که حرفى زده شود، از کسى انتقاد شود؛ نه. یک نفر انتقاد میکند، یک نفر هم جواب میدهد. نگرانى من از رائج شدنِ اخلاق بى‏انصافى در جامعه است. خدمات فراوانى انجام میگیرد، انسان همه را کنار بگذارد، به نقطه‏اى بچسبد، این درست نیست. البته این خطاب به همه است. این را ما به شخص خاصى، به گروه خاصى، به جناح خاصى عرض نمیکنیم، این را به همه عرض میکنیم. همه مراقب باشند یکدیگر را تخریب نکنند. این فضاى تخریب، فضاى خوبى نیست. مردم هم خوششان نمى‏آید. من این را حالا در حضور شما مردم به آن حضرات میگویم: اگر شما خیال میکنید که شما بیائید بنشینید و فلان مسئول یا فلان جریان را مذمت کنید، مردم لذت میبرند و خوششان مى‏آید، اشتباه میکنید. مردم از فضاى تخریب خوششان نمى‏آید.

......................................................................................

با تشکر از اینکه متن رو مطالعه کردید.

فکر می کنم مطلبی که چندی پیش در وبلاگ دوره ثبت شده بود از قائده ای که مقام معظم رهبری فرمودند مستثنا نبوده باشه. یه نتیجه: بیاید در این وبلاگ از این نکات استفاده کنیم و برخورد های بی انصافانه و التهاب آفرین رو مطرح نکنیم و در عوض به مسائلی بپردازیم که در مورد اون ها باید پاسخ گو باشیم و دغدغه ی اصلی زندگی اجتماعی امروز ماست...
ضمن اینکه خواهش ی کنم نظراتتون رو بیان کنید اعلام می کنم :کسانی که مایل به عضویت و نویسندگی در وبلاگ سیاسی هستن همین جا کامنت بذارن به همراه ای میل.

شاد باشید



نویسنده » دوره سیزده . ساعت 6:36 عصر روز دوشنبه 87 مهر 1